Accesul publicului la concertul pe care The Cat Empire îl va susţine duminică, 23 octombrie, la Bucureşti, se face începând cu ora 19.00, australienii urmând să urce pe scenă la ora 21.10. În deschidere vor concerta The Kryptonite Sparks.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul copiilor sub 7 ani este permis doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, accesul cu băuturi alcoolice şi materiale inflamabile este interzis, iar pentru fiecare concert vor fi doi pompieri şi stingătoare de incendiu, au anunţat organizatorii concertelor The Cat Empire şi The Kryptonite Sparks.

Biletele la preţul de presale se găsesc încă pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet şi se vor găsi şi la intrare la categoria Acces General la preţul de 100 de lei.

Porţile Arenelor Romane se vor deschide la ora 19.00, iar concertele vor începe la ora 20.00. Porţile vor rămâne deschise pe toată perioada concertelor.

Programul show-urilor: The Kryptonite Sparks vor concerta de la ora 20.00 la 20.40, iar The Cat Empire de la ora 21.10. 

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19.00, porţile fiind deschise până la finalul concertului. 

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brăţară cu care vor intra în zona respectivă. În incinta Arenelor Romane publicul nu poate părăsi spaţiul decât în caz de urgenţă.

Accesul copiilor sub 7 ani este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Recomandarea organizatorilor este adresată părinţilor astfel încât să se echipeze cu căşti speciale pentru protecţia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. 

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul în zona Golden Circle din faţa scenei se face pe bază de brăţară. Posesorii de bilete Golden Circle pot sta şi în zona de Acces General. 

Zona de concert are o singură zonă de acces şi cinci ieşiri de siguranţă marcate ca atare. La Arenele Romane va fi şi un punct de prim ajutor.

Organizatorii BestMusic Live Concerts precizează că în zona de concert este interzis accesul cu arme sau obiecte periculoase, accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc in cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

”De asemenea, vă rugăm să lăsaţi animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educaţie şi bunul simt al participanţilor la concert”, mai transmit organizatorii. Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. 

Pentru a avea parte de un concert în siguranţă, Arenele Romane au fost dotate cu încă patru ieşiri de urgenţă în cort, în total şase plus încă una în spatele scenei. De asemenea, vor fi şi doi pompieri la fiecare concert şi stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului. 

De asemenea, va fi pază la toate ieşirile de urgenţă din cort. Doua dintre ele sunt către gangurile clasice, iar patru către pe scările care urcă în parc. De asemenea, înainte de fiecare concert vor fi şedinte de PSI cu tot stafful şi echipele care lucrează la concert. Cortul este dintr-un material ignifug. 

Publicul are obligaţia de a respecta măsurile de apărare împotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL; să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, obiecte artizanale şi de distracţie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburătoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor. 

Totodată, spectatorii nu trebuie să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunţurile şi afişele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum şi să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuarii persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor; să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate şi marcate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.