„A Quiet Place Part II”, thriller post-apocaliptic semnat de John Krasinski, a înregistrat cel mai bun debut din pandemie, cu încasări de aproximativ 48 de milioane de dolari, la nivel nord-american, pe parcursul weekend-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea filmului în cinematografe a depăşit aşteptările, scrie Variety. Producţia Paramount Pictures a rulat în 3.726 de săli şi este aşteptat să genereze încasări de 58 de milioane de dolari pe parcursul primelor patru zile, având în vedere că în SUA, luni, este marcată Ziua Eroilor.

Continuarea filmului din 2018 era programat să fie lansată în martie 2020, dar, aşa cum s-a întâmplat în cazul celor mai multe, premiera a fost amânată din cauza pandemiei.

Actriţa Emily Blunt a revenit în rolul principal, la fel şi Millicent Simmonds şi Noah Jupe. Ei formează o familie nevoită să trăiască în tăcere, de teama unor creaturi care reacţionează la zgomot. Forţaţi să se aventureze în necunoscut, membrii familiei realizează că aceste creaturi care vânează după sunet nu reprezintă singurele ameninţări ascunse în jurul lor.

Lungmetrajul va fi lansat, peste 45 de zile, pe platforma Paramount Plus, serviciu de streaming deţinut de ViacomCBS.

Weekend-ul trecut a fost lansat şi „Cruella”, cu Emma Stone, disponibil şi pe platforma Disney Plus. Este estimat că filmul a generat, din biletele vândute la cinema, încasări de circa 20 de milioane de dolari pe parcursul weekend-ului, iar până marţi, de 26 de milioane de dolari.

Pentru prima dată în mai mult de un an, veniturile totale înregistrate de sălile de cinema pe parcursul unui weekend vor depăşi 100 de milioane de dolari la nivel nord-american, potrivit Comscore.

Aproximativ 75% dintre sălile de cinema din SUA au fost redeschise, iar în cazul multora există încă restricţii privind capacitatea de funcţionare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.