Odată cu premiera filmului ”Câinele, adevăratul meu prieten/ A dog’s purpose”, care va avea loc vineri la Grand Cinema & More, iubitorii de animale vor putea adopta 24 de câini, adăpostiţi de Asociaţia Pentru Protecţia Animalelor Robi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub conceptul ”Câinii pe care îi salvăm ajung să ne salveze”, vizitatorii cinematografului vor putea adopta unul dintre câinii adăpostiţi de Asociaţia Pentru Protecţia Animalelor Robi.

Filmul ”Câinele, adevăratul meu prieten/ A dog’s purpose”, inspirat din romanul lui W. Bruce Cameron, urmăreşte povestea unui patruped care îşi descoperă menirea alături de stăpânii săi, pe care îi învaţă să râdă şi să iubească.

Începând de vineri, foaierul cinematografului va găzdui o galerie foto, în cadrul căreia posterul original al filmului va fi recreat folosind fotografii ale câinilor aflaţi în adăpost. Cei 24 de câini disponibili pentru adopţie aşteaptă o şansă la un stăpân iubitor şi un cămin cald.

La cinematograf, dar şi pe site şi pe pagina de Facebook, vizitatorii vor putea afla povestea fiecăruia dintre ei şi îşi vor putea alege prietenul loial pe baza unui formular de adopţie.

”Ideea campaniei a pornit din convingerea că, recreate în lumea reală, lucrurile frumoase pe care le vedem în filme pot căpăta o dimensiune socială. Şi tocmai capacitatea unui film nu doar de a emoţiona, ci de a fi declinat în astfel de acţiuni credem că îi aduce plus valoare. Ne bucurăm că, inspiraţi de «A dog’s purpose», încercăm să găsim 24 de stăpâni iubitori pentru aceşti câini”, a declarat Simona Manea, entertainment business unit marketing director.

Campania se va desfăşura pe toată perioada în care filmul va rula în cinematograf. 

Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton, Pooch Hall şi Dennis Quaid. Regia este semnată de Lasse Hallstrom. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.