Meta Platforms a declarat marţi că lansează versiunea web a noii sale platforme de socializare Threads, aceasta urmând să devină disponibilă în următoarele câteva zile, în încercarea de a păstra utilizatorii profesionişti şi de a câştiga un avantaj faţă de rivala X, fosta Twitter, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Utilizatorii Threads vor putea accesa platforma de microblogging conectându-se la site-ul său de pe computerele lor, a spus Mark Zuckerberg, proprietarul Facebook şi Instagram.

Zuckerberg, CEO-ul Meta, a spus într-o postare pe Threads că versiunea web va ajunge la utilizatori ”în următoarele zile”.

Lansarea anticipată pe scară largă ar putea ajuta Threads să obţină o acceptare mai largă în rândul utilizatorilor puternici, cum ar fi mărcile, conturile companiilor, agenţii de publicitate şi jurnaliştii, care acum vor putea profita de platformă utilizând-o pe un ecran mai mare.

Threads, care a depăşit 100 de milioane de înscrieri pe aplicaţie în decurs de cinci zile de la lansarea sa, pe 5 iulie, a cunoscut o scădere a popularităţii sale, deoarece utilizatorii s-au întors la platforma X, mai familiară, după graba iniţială.

În puţin peste o lună, utilizatorii activi zilnici pe versiunea Android a aplicaţiei Threads au scăzut la 10,3 milioane, de la vârful de 49,3 milioane, potrivit unui raport, din 10 august, al platformei de analiză Similarweb.

Compania va adăuga mai multe funcţionalităţi experienţei web în săptămânile următoare, a spus Meta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.