Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat luni că introduce o nouă rută din România către Aqaba, Iordania, din 15 decembrie, iar un bilet pe segment porneşte de la 49 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Wizz Air anunţă astăzi introducerea unei noi rute din România către Aqaba, Iordania. Românii pot călători de acum de la Bucureşti către Aqaba de două ori pe săptămână, în fiecare miercuri şi sâmbătă. Primul zbor va decola de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în data de 15 decembrie", a anunţat compania.

Biletele sunt deja disponibile online pe site şi prin aplicaţia de mobil, la preţuri pornind de la 49 lei.  Tariful este pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână, iar trollerul şi orice bagaj adiţional de cală sunt tarifate adiţional. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat, precizează compania.

Această nouă rută vine în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanţe pe parcursul întregului an. Singurul oraş cu ieşire la mare din Iordania, Aqaba este un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură încântătoare, datând din Antichitate. Gazda multor atracţii, Aqaba a devenit unul dintre punctele de interes turistic ale ţării.

"Urmărim în permanenţă să ne extindem reţeaua de rute operate de pe aeroporturile din România către destinaţii diversificate din întreaga Europă şi nu numai. Astfel, suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre cu o nouă rută operată între Bucureşti şi Aqaba, Iordania. Prin fiecare nouă rută, oferim românilor mai multe destinaţii la tarife ultra-reduse. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători spre Aqaba", spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 şi A321.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.