WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicaţia, a anunţat CEO-ul Meta Platforms, Mark Zuckerberg, la evenimentul de mesagerie al companiei de joi, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de mesagerie, care a atras din ce în ce mai mult utilizatorii de afaceri, este una dintre numeroasele platforme în care proprietarul Facebook Meta a lansat mai multe funcţii de cumpărături şi de afaceri.

Zuckerberg a spus, la evenimentul ”Conversaţii” al Meta, că oferta va însemna că ”orice companie sau dezvoltator poate accesa cu uşurinţă serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-şi personaliza experienţa şi pentru a-şi accelera timpul de răspuns către clienţi, prin utilizarea cloud-ului nostru securizat WhatsApp."

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfaţă software, pentru ca firmele să îşi conecteze sistemele, ceea ce generează venituri.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o afacere de referinţă din 2014, a spus că firmele nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă au solicitat să fie contactaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.