Vicepreşedintele Apple pentru achiziţii, Tony Blevins, a părăsit compania după ce un videoclip pe TikTok l-a arătat făcând un comentariu vulgar despre femei la o expoziţie auto, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un reprezentant al Apple a confirmat plecarea vicepreşedintelui Blevins, la CNBC, spunând: ”Tony pleacă de la Apple”.

Plecarea a fost determinată de un videoclip pe TikTok postat pe 5 septembrie, potrivit Bloomberg, care a scris prima oară despre acest lucru.

 În videoclip, Blevins iese dintr-o maşină sport scumpă Mercedes-Benz şi este întrebat ccu ce se ocupă, de către Daniel Mac, care are un canal axat pe întrebări adresate oamenilor cu maşini de lux.

În videoclip, Blevins răspunde: ”Particip la curse de maşini, joc golf şi mângâi femei cu sânii mari. Dar îmi iau concediu la sfârşit de săptămână şi de sărbătorile importante.”

Remarca pare a fi o referire la un citat similar din filmul ”Arthur”.

Videoclipul a fost vizualizat de 1,3 milioane de ori, potrivit paginii de pe TikTok.

Blevins a fost vicepreşedinte la Apple, care este o funcţie foarte importantă, subordonată directorilor de top. Rolul său principal a fost acela de a negocia cu furnizorii pentru a menţine scăzut preţul pe care Apple îl plăteşte pentru componentele de computer, potrivit unui profil al lui Blevins publicat de Wall Street Journal în 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.