Verizon Communications va oferi clienţilor săi abonamente de streaming comune la platformele Netflix şi Max, al Warner Bros Discovery, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonaţii la ”myPlan” Verizon pot opta pentru planurile susţinute de reclame ale Netflix şi Max, pentru un total de 10 dolari pe lună, începând de joi.

Acesta este cel mai recent pachet pe care Verizon l-a adăugat pachetului său ”myPlan”, care permite utilizatorilor să se aboneze la servicii precum Apple Music, Walmart+, serviciile de streaming Walt Disney, printre altele, fiecare pentru 10 dolari pe lună.

Furnizorii de telecomunicaţii colaborează din ce în ce mai mult cu platformele de streaming pentru a-şi face planurile mai atractive pentru consumatori, în timp ce streamerii consideră aceste parteneriate ca modalităţi de a atrage spectatorii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.