Vodafone România a raportat venituri din servicii de 195,1 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie, înregistrând o scădere de 2,3% în comparaţie cu perioada similară a anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vodafone România a anunţat luni principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

"Vodafone România continuă să înregistreze performanţe bune, în ciuda contextului dificil din trimestrul încheiat la 30 septembrie 2020. Veniturile din servicii se află la valoarea de 195,1 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială. În comparaţie cu perioada similară a anului trecut, veniturile din servicii raportate au înregistrat o scădere de 2,3%", a anunţat compania.

Baza de clienţi a Vodafone România a atins valoarea de 10.798.349 clienţi la 30 septembrie 2020.

"În trimestrul precedent, ne-am concentrat şi mai mult pe contribuţia adusă pentru reducerea decalajului digital, care are consecinţe dramatice în domenii cheie, precum educaţia, ce pot fi văzute acum atât de clar în contextul pandemic în care ne aflăm. Fiecare elev trebuie să aibă acces la instrumentele necesare, astfel încât să poată beneficia de educaţie digitală şi ne angajăm să facem acest lucru posibil. Sprijinul nostru pentru educaţie a cuprins mai multe iniţiative în ultimele luni. Vom furniza peste 100.000 de tablete cu servicii de comunicaţii mobile în cadrul licitaţiei lansate de Ministerul Educaţiei. În acest trimestru, am marcat o nouă etapă în călătoria noastră de a deveni un operator convergent prin lansarea serviciului inovator Vodafone TV şi a noilor oferte de servicii fixe şi mobile. Ne vom continua misiunea de a contribui la dezvoltarea României digitale şi de a crea un viitor mai bine conectat şi mai rezilient. Personal, consider că toată lumea, de la companii până la autorităţi, trebuie să continue să acţioneze cu determinare pentru a depăşi această criză pandemică şi să lucreze împreună pentru a reconstrui România”, afirmă Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicaţiilor în Europa şi Africa. Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe în Europa, este cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume, iar platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 45 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăţi mobile şi servicii financiare. Operează reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi 48 de reţele mobile partenere. La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV şi peste 112 milioane de dispozitive IoT conectate.

De asemenea, Vodafone anunţă că ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gazele cu efect de seră cu 50% până în 2025, prin achiziţia de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 pentru operaţiunile sale şi prin reutilizarea, revânzarea sau reciclarea a 100% din echipamentele noastre de reţea care devin redundante.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.