Reprezentanţa Registrului Auto Român (RAR) Vaslui anunţă că, până la jumătatea lunii viitoare, proprietarii de autoutilitare, remorci ale acestora şi autobuze nu pot face inspecţiile de specialitate la RAR Vaslui, din cauza unor lucrări de amenajare, aceştia fiind îndrumaţi către reprezentanţele RAR din judeţele vecine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza unor lucrări de amenajare necesare, accesul către hala de verificări tehnice a reprezentanţei RAR Vaslui nu este posibil pentru autovehiculele comerciale şi ansamblurile pe care acestea le pot forma (autoutilitare, autobuze şi remorcile acestora). Preconizăm că restricţia se va aplica până în data de 15 octombrie, urmând să revenim cu informaţii suplimentare pe măsură că situaţia se va remedia”, anunţă, marţi, RAR Vaslui. 

Oficialii instituţiei le recomandă potenţialilor clienţi ca până la jumătatea lunii viitoare să se adreseze reprezentanţelor RAR din judeţele învecinate, respectiv Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, sau Galaţi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.