CEL.ro, magazin online gestionat de compania Corsar Online, a anunţat o creştere a vânzărilor cu 30% în primul semestru al anului, înregistrând astfel vânzări în valoare de aproximativ 33 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania estimează că, până la finalul acestui an, va realiza vânzări de aproximativ 70 milioane euro, întărindu-şi astfel poziţia pe piaţă.

Compania deţine locul al doilea pe piaţa de electro-IT din România şi este cel mai mare retailer online cu capital integral românesc.

Conform datelor oferite de retailerul online, în prima jumătate a anului cele mai mari creşteri în materie de vânzări s-au înregistrat la telefoane, electrocasnice şi componente.

”În acelaşi timp, în anul 2018 compania Corsar Online a deschis un Marketplace în cadrul căruia încă din primele trei luni activează 500 de furnizori, ce au adăugat în site peste 400.000 de produse, lărgindu-se astfel gama de produse pusă la dispoziţia clienţilor. Ca urmare, în primul semestru al anului 2018, s-au înregistrat peste 8.000 de comenzi şi vânzări în valoare de aproximativ 5.000.000 lei. Rezultatele sunt promiţătoare şi ilustrează interesul sporit al micilor întreprinzători de a-şi extinde afacerea către noi segmente de piaţa”, spun reprezentanţii companiei.

Corsar Online previzionează ca până la sfârşitul anului platforma va genera vânzări de 25 milioane lei. S-au înregistrat vânzări crescute la accesorii telefoane, mobilă, fashion, bricolaj şi articole sportive, evidenţiindu-se astfel interesul crescut al clienţilor şi fata de produsele din afara gamei electro-IT.

În ceea ce priveşte aplicaţia mobilă dedicată, CEL.ro a raportat peste 200.000 de descărcări. Compania vizează ca prin lărgirea gamei de produse disponibile pe site să sporească şi numărul utilizatorilor aplicaţiei mobile, care poate uşura semnificativ procesul de plasare a unei comenzi.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.