BMW Group a anunţat că a livrat, anul trecut, 3002 automobile BMW şi MINI şi 367 de motociclete, acesta este, pentru a două oară consecutiv, cel mai bun an din istoria mărcii în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu 2780 livrări, BMW realizează cea mai bună performanţă din istoria mărcii, în România, iar BMW Motorrad continuă seria de creşteri de două cifre, depăşind pentru prima dată 300 de motociclete livrate în România.

”MINI, cu 222 unităţi, se află sub performanţa anului trecut, în contextul unei flote-record de 135 unităţi livrate anul anterior către un singur client. Marca prezintă potenţial de creştere în contextul deschiderii unui al doilea dealership în Bucureşti, la finalul anului trecut”, se arată în comunicat.

Totodată, în contextul unei competiţii în creştere, BMW i3 atinge cifra-record de 148 de unităţi livrate şi rămâne automobilul electric numărul 1 din România.

În contextul schimbării de generaţii pentru BMW X5, BMW X1 devine, în premieră, cel mai bine vândut SUV al mărcii în România cu 402 unităţi livrate, urmat îndeaproape de BMW X5 şi BMW X3, cu 383, respectiv 372 de livrări.

”România are una din cele mai mari ponderi de modele BMW X din totalul de vânzări, cu o cotă de 57,6%. Având în vedere diversificarea familiei X şi lansarea BMW X2 în 2018 şi BMW X7 în 2019, este de aşteptat ca acest trend să se menţină”, se arată în comunicat.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.