Grupul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a anunţat, miercuri, că îşi extinde portofoliul de beri speciale cu brandul Weihenstephaner Vitus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul sortiment de tip „Weizen Bock”, ce întregeşte gama Weihenstephan, alături de Weihenstephaner Hefe Weissbier, este disponibil în România de la începutul lunii iunie şi este produsă în cea mai veche berărie activă din lume, de aproape o mie de ani, potrivit companiei.

Berăria de Stat a Ţinutului Bavaria - Weihenstephan este cea mai veche fabrică de bere din lume. În anul 1040 a început oficial producţia de bere în fabrica din oraşul Freising din Germania, potrivit companiei.

Produsul este disponibil atât în Horeca, cât şi retail, în varianta de sticlă nereturnabilă de 0,5l, şi are un conţinut de alcool de 7,7% fiind cel mai bine servită la o temperatură de 8-10 °C.

În prezent, portofoliul URBB include brandurile Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.