Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, vineri, că în perioada următoare capacitatea de procesare a călătorilor va fi scăzută, pentru implementarea fluxurilor Schengen / non- Schengen. Implementarea măsurilor se va termina la finalul lunii martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuarea măsurilor luate pentru implementarea fluxurilor Schengen / non- Schengen la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, începând de vineri, 1 martie 2024, porţile de control automat la frontieră (ABC - automatic border control) vor fi relocate de către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră de pe actualul flux de Plecări Internaţionale pe viitorul flux de Plecări non-Schengen. Astfel, temporar, capacitatea de procesare va fi redusă”, anunţă, vineri, CNAB.

Compania precizează că, împreună cu Poliţia de Frontieră, depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul pasagerilor în luna martie, când se finalizează reconfigurarea Schengen a terminalelor Aeroportului Henri Coandă.

De asemenea, compania anunţă că şi pe fluxul de Sosiri Internaţionale capacitatea de procesare va fi temporar redusă, ca urmare a lucrărilor de relocare a unor ghişee de control de frontieră către noul flux non-Schengen

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.