Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR) a anunţat luni că are un nou consiliu director şi un nou preşedinte, Dorel Duţă, în locul lui Bogdan Andriescu, în urma voturilor exprimate de membrii asociaţiei în cadrul adunării generale din 11 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, noul consiliu director este format din Rodica Fuicu (Asig Management), Bogdan Andriescu (Risk Control), Dorel Duţă (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Şraer (Otto Broker) şi Ionel Dima (AVUS International).

”Preşedintele UNSICAR este ales, conform statutului Uniunii, dintre membrii consiliului director. Noul preşedinte ales este Dorel Duţă. Noul consiliu director va prelua mandatul până la data de 31 martie 2018”, se arată în comunicat.

Dorel Duţă activează în industria de asigurări din anul 1995. Şi-a început activitatea la Asigurări Ion Ţiriac ASIT, după care a intrat în piaţa brokerajului de asigurare, în anul 2000. Dorel Duţă este asociat şi director general la Hobbit Broker de Asigurare şi este membru UNSICAR începând din decembrie 2000. Începând din anul 2014, el este membru CD al UNSICAR.

“Mulţumesc colegilor din UNSICAR pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Împreună cu Bogdan Andriescu şi ceilalţi colegi din consiliul director vom continua acţiunile şi demersurile de dezvoltare a pieţei de brokeraj de asigurare”, a declarat Dorel Duţă.

Bogdan Andriescu a fost preşedinte al UNSICAR din anul 2001 şi a participat la înfiinţarea BAAR (Biroul Asigurătorilor Auto din România), UNSAR (Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurări din România), UNSICAR şi POOL-ul Nuclear. 

”El a început să activeze în piaţa de asigurări în anul 1990, la ADAS, în cadrul Direcţiei de Operaţiuni cu Străinătatea. A lucrat ulterior la Astra Asigurări, Generali România, AIG România şi la St. Paul Fire and Marine (Travelers), Minnesota, SUA. Începând din anul 1995 activează în piaţa de brokeraj de asigurare, în prezent fiind acţionar al companiei Risk Control Insurance Broker”, se arată în comunicat.

“Misiunea mea la UNSICAR va continua ca membru al consiliului director. Împreună cu colegii mei membri UNSICAR, vom merge mai departe în susţinerea intereselor pieţei de brokeraj de asigurare, cu atât mai mult cu cât anul ce urmează va fi unul extrem de dificil pentru noi. Avem o echipă nouă la conducerea Uniunii, dar obiectivele noastre pe termen lung sunt aceleaşi ca şi până acum – dezvoltarea pieţei de brokeraj de asigurare, protecţia intereselor clienţilor noştri, creşterea gradului de educaţie financiară şi de profesionalizare a industriei”, a declarat Bogdan Andriescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.