Un parc de distracţii inspirat din ”Alice în Ţara Minunilor” va fi inaugurat vineri pe litoral. Investiţia este estimată la 2,5 milioane de euro, iar atracţia principală este roata cu 1 milion de luminiţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miramagica Park Mamaia, cel mai nou şi mai modern parc de distracţii de pe litoral, va fi inaugurat vineri, 30 iunie, începând cu ora 18:00, printr-un eveniment în cadrul căruia Gaşca Zurli, cel mai original brand de spectacole pentru copii din România, va susţine un spectacol de neuitat. Situat în centrul staţiunii Mamaia, vizavi de Hotelul Rex, Miramagica Park Mamaia are tematica Wonderland, fiind inspirat din povestea "Alice în Ţara Minunilor", şi îi aşteaptă pe cei mici şi pe părinţii lor cu atracţii inedite, printre care un roller coaster, un trenuleţ pentru o plimbare relaxantă, un carusel de poveste, Bumper Cars pentru cei pasionaţi de maşinile de curse, un ride numit Safari, trambuline, tobogane gonflabile şi Kiddie Swings”, anunţă investitorii.

Atracţia centrală al parcului este roata cu 1 milion de luminite. Aceasta are o înălţime de 33 de metri şi din gondolele sale pot fi admirate atât Marea Neagră cât şi Lacul Siutghiol.

”Roata este fabricată de olandezii de la Lamberink, lideri de piaţă în domeniu, poate fi asamblată în 2 zile, este portabilă şi respectă toate cerinţele în materie de siguranţă”, adaugă ei.

Pe timp de noapte, luminile roţii îşi schimbă culoarea de la roşu la verde, albastru, galben sau alb.

"Suntem pregătiţi să inaugurăm Miramagica Park Mamaia, cel mai nou şi mai modern parc de distracţii din România. Este un univers de poveste, cu atracţii fascinante atât pentru copii cât şi pentru părinţi. Din roata Miramagica poţi admira cele mai frumoase apusuri de soare deasupra Lacului Siutghiol, iar, pe timp de noapte, cele 1 milion de luminiţe creează o atmosferă feerică. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 30 iunie, începând cu ora 18:00, printr-un concert Gaşca Zurli. La spectacolul de lansare, intrarea se va face pe baza unui bilet, ce costă 50 de lei, şi poate fi cumpărat fie de la intrare, fie online pe www.iabilet.ro. În afara concertului, intrarea este liberă, iar preţul pentru fiecare fisă este de 15 Lei. O plimbare cu roata va costa 25 lei", declară Lucia Prajişteanu, CEO Miramagica Park. 

După Miramagica Herăstrău, din Bucureşti, brandul Miramagica se extinde acum şi la malul Mării Negre, în urma unei investiţii estimate la 2,5 milioane de euro.

"Accentul cade de fiecare dată pe calitatea atracţiilor şi a jocurilor cumpărate şi siguranţa pe care o oferim clienţilor noştri. Am creat un spaţiu foarte frumos şi modern, ce a necesitat o investiţie mare. Ne-am gândit la tot şi, pe lângă cele 11 jocuri, în cadrul parcului mai avem şi 7 vânzători alimentari, care vor satisface toate poftele celor mici. Parcul este deschis zilnic între orele 16:00-23:00, iar, în fiecare weekend, vom avea evenimente cu artişti, muzică bună, baloane şi petreceri tematice", adaugă Lucia Prăjişteanu, CEO Miramagica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.