Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării anunţă, vineri, la un an de la lansarea aplicaţiei mobile Ghiseul.ro, că aceasta a fost instalată pe mai bine de 252.000 de dispozitive, fiind realizate tranzacţii în valoare de peste 100 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării anunţă, vineri, că s-a împlinit un an de la lansarea aplicaţiei mobile Ghiseul.ro.

“Plăţi de oriunde, în doar 30 de secunde: 252.000 de români au scăpat de griji direct de pe telefonul mobil”, a precizat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

Potrivit datelor transmise de oficialii ministerului, aplicaţia Ghişeul.ro a înregistrat 109.000 de instalări pe terminalele iOS şi 143.000 de instalări pe dispozitivele Android.

”În intervalul februarie 2023-ianuarie 2024, aplicaţia mobilă Ghişeul.ro a procesat tranzacţii în valoare de peste 100 de milioane de lei”, a transmis ministerul.

Oficiaii acestuia reamintesc că, până la 31 martie, se poate obţine o reducere de până la 10%  la plata taxelor şi impozitelor prin Ghişeul.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.