Preşedintele american Donald Trump a reluat miercuri atacurile împotriva companilor şi platformelor tehnologice, între care Twitter, Facebook şi Google, divizie a grupului Alphabet, afirmând că acestea ”încearcă să reducă la tăcere” oamenii şi sugerând, fără să aducă dovezi, că activităţile lor ar putea fi ilegale, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că Google, Facebook şi Twitter...tratează conservatorii şi republicanii foarte nedrept”, a declarat Trump reporterilor, la Casa Albă.

El a mai spus că aceasta este o problemă foarte serioasă.

”Cred că este o problemă foarte serioasă pentru că încearcă cu adevărat să reducă la tăcere o mare parte din ţară, iar acei oameni nu vor să fie reduşi la tăcere. Nu este drept. Nu este corect. Ar putea să nu fie legal, dar vom vedea. Dorim doar corectitudine”, a mai spus Trump.

Preşedintele american a afirmat marţi că motorul de căutare al Google ascunde articole corecte referitoare la activitatea sa şi a spus că va corecta situaţia, cu toate că nu a oferit vreo dovadă sau detalii privind baza legală sau măsurile pe care le-ar putea lua,

Google, parte a grupului Alphabet, a negat orice părtinire politică în afişarea rezultatelor de către motorul de căutare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.