TransferGo, companie de transferuri online internaţionale rapide, a anunţat miercuri lansarea unei campanii de finanţare pe cea mai mare platformă din Europa – Seedrs, vizând o sumă minimă de 1 milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania de finanţare a fost lansată ca răspuns la cererea crescută din partea consumatorilor, potrivit companiei.

”Peste 5.000 de persoane şi-au manifestat interesul de a investi în etapa de pre-înregistrare. TransferGo estimează că suma totală investită va ajunge la 1 milion de euro, care vor susţine extinderea internaţională şi inovaţiile produselor puse la dispoziţia consumatorilor”, se arată în comunicat.

Lansată în 2012, compania a înregistrat creşteri anuale şi de 100%. Reprezentanţii TransferGo susţin că fintech-ul permite transferuri directe între conturi cu procesare în 30 de minute, indiferent de ţara în care sunt înregistrate conturile bancare ale utilizatorilor.

În prezent, există multe oportunităţi în piaţă, în contextul în care doar 6% dintre transferuri sunt realizate online, iar mediul digital este preconizat să crească de la 1,5 miliarde de euro în 2017 la 8,5 miliarde până în 2025, potrivit companiei.

Fintech-ul a anunţat că a început deja extinderea portofoliului odată cu introducerea serviciului de transferuri în criptomonede, a unui sistem de plăţi instante prin Ripple în India şi prin lansarea TransferGo FREE, sistem gratuit de transfer internaţional, care permite consumatorilor să trimită bani oriunde în lume fără costuri suplimentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.