Compania de transferuri online TransferGo a anunţat, luni, că a ajuns la la un milion de utilizatori la nivel global, iar numărul transferurilor operate până acum depăşeşte 3 milioane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile TransferGo sunt disponibile în 48 de ţări, iar numărul transferurilor operate până acum depăşeşte 3 milioane. Dintre acestea, doar în 2018, peste 300.000 de transferuri au fost operate către România, potrivit companiei.

”Creşterea numărului de utilizatori ai platformei este, pe de-o parte, o dovadă de încredere a consumatorilor noştri, dar şi un indicator al creşterii nivelului de maturitate al acestora în ceea ce priveşte utilizarea de produse digitale”, a declarat un director al companiei, Marius Nedelcu.

La începutul anului 2019, TransferGo a raportat o creştere de 100% faţă de anul trecut, cu un total al volumelor transferate de 1,25 de miliarde de euro la nivel global.

Compania a fost înfiinţată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri şi în Vilnius, Berlin, Istanbul şi Varşovia.

În ianuarie, TransferGo a anunţat că a facilitat, anul trecut, transferuri în valoare totală de peste 1,25 de miliarde de euro la nivel global, iar românii au transferat în ţară peste 100 milioane de euro, dublu faţă de anul precedent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.