Consiliul de Supraveghere al companiei Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunţat că a decis în şedinţa de luni numirea în calitatea de membru provizoriu al Consilului de Supraveghere a lui Ciprian Constantin Dumitru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Durata mandatului este până la data de 29 martie 2020, dar nu mai târziu de data numirii unui membru al Consiliului de Supraveghere de către Adunarea Generală a Acţionarilor", se arată într-un comunicat al companiei.

Numirea lui Ciprian Constantin Dumitru va deveni efectivă la data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”.

Transelectrica a obţinut în primele nouă luni ale anului 2019 un profit brut de 82,9 milioane de lei.

Compania a realizat în primele nouă luni investiţii de 164,4 milioane de lei, faţă de 161,5 milioane de lei pe întreg anul 2018.

Transelectrica are o capitalizare de 1,43 miliarde lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.