Circulaţia rutieră va fi închisă, începând de marţi, timp de trei zile, în intervalul 08.00 – 18.00, pe bretelele nodului rutier de la Cheţani ale A 3 – Autostrada Transilvania, pentru executarea de lucrări la un pasaj. Şoferii care circulă spre Târgu Mureş vor fi direcţionaţi pe drumul naţional 15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Marţi, 04.04.2023, se va închide traficul rutier pe bretelele 5 şi 7 (direcţia de deplasare spre Târgu Mureş) ale nodului rutier Cheţani, timp de trei zile, în intervalul orar 8:00-18:00, pentru executarea lucrărilor de montare a grinzilor la pasajul situat pe A3 în zona km. 21+890 care supratraversează breteaua 1”, a anunţat CNAIR.

Conform oficialilor instituţiei, şoferii care circulă pe direcţia Turda -Târgu Mureş, respectiv Luduş – Târgu Mureş vor putea utiliza DN15 până la Târgu Mureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.