Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt şi Turcia sunt destinaţiile externe în care românii îşi vor petrece vacanţa de revelion, arată datele touroperatorului Paralela 45, care precizează că o vacanţă de şase nopţi în Maldive porneşte de la 2.000 de euro/persoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt şi Turcia sunt destinaţiile externe în care românii îşi vor petrece vacanţa de revelion, pentru zonele exotice fiind suplimentate curse şi prelungite ofertele şi în prima parte a anului. Din ianuarie, românii pot să călătorească nu numai în Maldive, Zanzibar, ci şi în Republica Dominicană, Cancun şi Ras al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite”, arată compania.

Cererea pentru vacanţa de Revelion în Maldive a fost peste aşteptări, trei curse charter, lansate treptat, ducând peste o mie de români în destinaţia însorită, pentru şase nopţi, la un preţ al pachetului care a pornit de la 2.000 de euro/persoană. 

“Vacanţa în Maldive s-a vândut constant, pentru cupluri sau grupuri, dorinţa oamenilor de a avea un revelion normal, cu petrecere, focuri de artificii, şi de a fi departe de frig şi de psihoza creată de virus fiind evidentă. Niciodată numărul zborurilor directe spre destinaţii exotice nu a fost atît de mare de Revelion, însă situaţia de acum ne-a făcut să ne mobilizăm, să propunem vacanţe în zone unde românii să simtă normalitate”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Pe ultima sută de metri, cererile sunt pentru vacanţa de Revelion în Dubai, care costă de la 643 de euro de persoană, şapte nopţi, în Sharm el Sheikh, pachete de la 763 de euro de persoană, şapte nopţi, pentru circuitul în Cappadocia, unde pot vizita şi Troia, Efes, Pamukkale, de la 365 de euro de persoanănouă nopţi, transport cu autocarul. Pentru vacanţe mai scurte, cererile sunt pentru Revelion la Istanbul, cu autocarul sau avionul, de la 165 de euro de persoană, patru nopţi.

Mai multe programe de vacanţă în Egipt, de la sejur în Sharm el Sheikh, Hurghada, ori croaziere pe Nil cu sejur în Hurghada, de 7 şi 12 nopţi, continuă şi în ianuarie.

“Între ianuarie şi aprilie, mai multe destinaţii exotice sunt alternativele pentru zone în care românii nu au încă acces ori se cere carantina la întoarcere. Mizăm pe Maldive, Zanzibar, Punta Cana, Cancun ori Ras al-Kaimah, oraşul din Emiratele Arabe Unite cu hoteluri de patru şi cinci stele în regim all inclusive. Cred că cererea va fi la fel de mare cum a fost de Revelion, situaţia epidemiologică fiind mai bună în aceste zone şi dorinţa oamenilor de relaxare şi călătorii fiind susţinută şi de începerea vaccinării”, precizează CEO Paralela 45.

Pachetele de vacanţă Paralela 45 au incluse asigurarea medicală şi Storno, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare sau din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS-CV-2. Avansul pentru vacanţă e de 10% şi ultima plată se face cu 30 de zile înainte de plecare. Vacanţele pot fi plătite şi în mai multe rate, 12, cu dobândă zero, prin intermediul băncilor partenere Paralela 45. Turiştii au şi posibilitatea rezervării online, fără să se deplaseze în agenţii.

Compania anunţă că din decembrie sunt disponibile şi voucherele cadou, cu valoare cuprinsă între 50 şi 1.000 de euro, care pot fi personalizate, la cerere, cu grafica dorită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.