Directorul general al Twitter, Elon Musk, a oferit angajaţilor companiei de social media acţiuni la o evaluare a platformei de socializare de aproape 20 de miliarde de dolari, potrivit publicaţiei The Information, care a citat o persoană familiară cu un e-mail trimis de Musk personalului Twitter, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evaluarea este mai mică de jumătate din cele 44 de miliarde de dolari pe care Musk le-a plătit pentru achiziţionarea platformei de socializare, indicând o scădere a valorii Twitter.

Twitter nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii trimise de Reuters prin e-mail.

Musk a declarat în decembrie că Twitter este pe cale abia să atingă ”pragul de rentabilitate a fluxului de numerar” în 2023, deoarece agenţii de publicitate de top şi-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după preluarea acesteia de către miliardar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.