Furnizorul de outsourcing Telus a anunţat, joi, că şi-a extins spaţiul de birouri cu încă 1.200 de metri pătraţi, pe lângă cei 8.800 de metri pătraţi pe care îi ocupa deja în AFI Park, pentru a susţine ritmul de angajări planificat pentru acest an în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Co-fondator şi vicepreşedinte Telus, Grégoire Vigroux, consideră că România este noul Sillicon Valley al Europei.

"Credem că România este noul Sillicon Valley al Europei în ceea ce priveşte domeniul outsourcing. Cu 125.000 de angajaţi care lucrează în această industrie aflată în expansiune, reputaţia dobândită de destinaţie atractivă de outsourcing este în creştere. Dorim să valorificăm potenţialul pe care îl oferă România, astfel că ne continuăm dezvoltarea în 2019, atrăgând cele mai bune talente multilingve pe care le poate oferi piaţa muncii", a spus Grégoire Vigroux.

Telus şi-a mutat birourile în AFI Park 3 în 2015 şi s-a extins în AFI 4 & 5 în anul 2017. Compania ocupă în prezent aproape 11.000 metri pătraţi de birouri, în total, în Bucureşti şi Craiova. Nevoia de extindere vine în contextul în care compania şi-a planificat creşterea echipei cu angajarea a peste 100 de persoane pe lună în perioada ianuarie - iunie 2019.

”Compania caută candidaţi cu un nivel avansat de cunoaştere a limbii engleze, dar care vorbesc şi o a doua limbă străină, pentru a oferi asistenţă prin telefon, e-mail, chat şi social media clienţilor din domenii precum turism şi ospitalitate, comerţ electronic, games, telecom, fintech şi asigurări”, se arată în comunicat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.