Furnizorul de soluţii în mediul digital Telus a anunţat, joi, că va angaja peste 500 de persoane pana la finalul lunii iunie 2019, pentru a susţine extinderea operaţiunilor sale din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Majoritatea noilor angajaţi vor lucra pentru două branduri recunoscute - o platforma online prin care se pot închiria spaţii de cazare şi Koodo Mobile, un furnizor canadian de servicii de telefonie mobilă, potrivit companiei.

Procesul de recrutare a demarat la începutul acestui an şi se adresează persoanelor care cunosc mai multe limbi străine cum ar fi franceză, spaniolă, italiană, engleză, germană, rusă şi portugheză. Noii angajaţi vor asigura suport clienţilor din Canada, Franţa, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia şi Statele Unite ale Americii, potrivit companiei.

Un vicepreşedinte al Telus, Grégoire Vigroux, consideră că România este una dintre cele mai importante zone de outsourcing din Europa.

”Datorită potenţialului imens de business, România este una dintre cele mai importante zone de outsourcing din Europa. În 2019, mai mult de 125.000 de persoane lucrează în peste 265 de companii şi startup-uri din industria serviciilor externalizate pentru afaceri. România găzduieşte mai multe centre offshore şi near-shore decât orice altă ţară din Europa de Sud-Est. În plus, reputaţia sa ca destinaţie atractivă pentru outsourcing are o creştere constantă, de 10% anual ”, a spus Grégoire Vigroux.

El a spus că, în toate clasamentele agenţiilor de profil, România a urcat constant datorită unei serii de avantaje unice: raportul calitate-preţ, profilul de hub de tehnologie cu creştere rapidă şi abundenţa profesioniştilor şi a talentelor multilingve.

Birourile companiei se află în complexul AFI Park din Bucureşti. Telus are, în prezent, 1.500 de angajaţi în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.