Telecomunicaţii CFR, operatorul reţelei de telecomunicaţii feroviare, estimează pentru acest an un profit brut de 4,63 milioane lei, la venituri totale de 69,86 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli aferent acestui an, publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 sunt programate creşteri a veniturilor totale faţă de realizările anului precedent cu 12,73% şi a cheltuielilor totale cu 13,74%, societatea programând un profit brut de  4,636 milioane lei. Veniturile totale sunt majorate cu 12,73% urmare a contractelor de furnizare de servicii de telecomunicaţii specifice siguranţei feroviare precum şi din operaţiunile de exploatare a sistemului feroviar pe care societatea le furnizează în baza contractelor încheiate”, arată documentul consultat de News.ro.

De asemenea, cheltuielile toale sunt bugetate la 65,22 milioane lei, iar cheltuielile de natură salarială la 50,38 milioane lei.

Cheltuielile cu investiţiile sunt planificate la 1,92 milioane lei.

”Societatea nu a înregistrat în anul 2019 si nu programează pentru anul 2020 plăţi restante”, arată documentul.

Compania are circa 800 de salariaţi.

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.