Lanţul de cafenele Ted'S Coffee Co anunţă deschiderea unei noi locaţii în Bucureşti, investiţie de 200.000 euro, şi ajunge la o reţea de 47 de cafenele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lanţul de cafenele Ted'S Coffee Co anunţă deschiderea unei noi locaţii la parterul clădirii One Tower, parte a proiectului multifuncţional One Floreasca City din Bucuresti, şi ajunge la o reţea de 47 de cafenele. Aceasta este a doua cafenea pe care Ted'S Coffee Co o deschide în proiectele One United Properties, după inaugurarea cafenelei de la One Herăstrău Office", anunţă compania.

Noua cafenea a implicat o investiţie de 200.000 euro şi are o suprafaţă de 129 de metri pătraţi.

„Aceasta este a doua cafenea pe care o deschidem într-un proiect ONE şi urmează cel puţin două locaţii noi în anul 2022”, a declarat Vasi Andreica, fondator Ted'S Coffee Company.

Ted'S Coffee Co. este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel naţional în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte, din România.

 

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.