Compania naţională de transport aerian Tarom împlineşte miercuri 65 de ani de existenţă, ocazie cu care a lansat o ofertă aniversară, pe cele mai importante rute interne şi externe, la preţuri începând de la 65 euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 18 – 20 septembrie 2019, Tarom pune în vânzare bilete de avion începând de la 65 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Timişoara.

Pe rutele externe, tarifele pornec de la 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chişinău, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena.

Compania mai pune în vânzare bilete de avion de la 119 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv.

Pentru biletele achiziţionate între Bucureşti şi Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm, tarifele pornesc de la 139 de euro cu toate taxele incluse.

Bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Beirut, Cairo, Madrid costă de la 159 de euro, cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă pentru cursele operate Tarom în perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2019, 15 ianuarie - 1 martie 2020 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

„Istoria companiei aeriene naţionale este povestea oamenilor pasionaţi de aviaţie, de călătorie şi povestea fiecărui pasager care ne-a trecut pragul de-a lungul timpului. În cei 65 de ani de existenţă, Tarom a fost martorul implicat al unei istorii începute de pionierii români ai aviaţiei civile mondiale şi continuată până astăzi de o echipă cu pasiune pentru zbor”, a declarat directorul general Mădălina Mezei.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954.

Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 1993 este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA), iar din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.