Compania românească Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, şi-a lansat oficial operaţiunile pe piaţa din Polonia, iar până la sfârşitul anului va avea funcţionale 50 de agenţii. Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet România, a declarat pentru News.ro că a format deja echipe pentru ca anul viitor să poată intra şi pe pieţele din Serbia şi Slovacia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Superbet Polonia a obţinut licenţă de operare în retail în luna octombrie, devenind singurul operator străin autorizat să funcţioneze pe piaţa poloneză.

Primele agenţii din Polonia se deschid în această săptămână, iar principalele oraşe în care brandul românesc va fi prezent sunt Varşovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan şi Gdansk.

"Sperăm ca până la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 să avem funcţionale 100 de agenţii. În prima parte a anului viitor, vom primi foarte probabil şi licenţa pentru a opera online şi vom lansa superbet.pl", spune Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet România.

Investiţia în agenţiile din Polonia ajunge la câteva milioane de euro şi se estimează că va fi amortizată în câţiva ani.

”Pentru anul viitor, urmează să construim echipe în Serbia şi în Slovacia. Am ales aceste ţări ca urmare a studiului de piaţă pe care l-am făcut. O astfel de decizie depinde foarte mult de echipele de management locale”, spune oficialul Superbet, pentru News.ro.

În România, Superbet are peste 1.000 de agenţii şi are în plan să mai deschidă noi unităţi anul viitor.

”Piaţa poloneză are un potenţial uriaş – este cea mai mare din regiunea Europei Centrale şi de Est - şi de aceea este foarte importantă pentru noi. Vrem să exploatăm cât mai mult acest potenţial, mai ales după adoptarea noilor reglementări care o fac şi mai atractivă. Obţinerea licenţei pentru un operator străin nu a fost deloc un demers uşor, dar licenţierea nu garantează succesul ", spune Aleš Dobeš, CEO al Superbet Polonia.

Ambasadorul brandului Superbet în Polonia va fi fotbalistul Jerzy Dudek, fost portar al echipei Liverpool şi fost membru al echipei naţionale a Poloniei.

"Jerzy Dudek, eroul finalei Ligii Campionilor jucate la Istanbul, va fi acum Super-eroul care va purta noroc pariorilor pentru a obţine cât mai multe satisfacţii şi câştiguri cu Superbet", adaugă Dobeš.

Compania-mamă a Superbet Polonia a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este director general al întregului grup de firme.

Superbet este la acest moment cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o reţea de aproape 1.000 de agenţii în toată ţara.

Superbet Holding România operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet şi Magic Jackpot.

În România Superbet are peste 1.000 de agenţii şi peste 2.500 de angajaţi. Profitul net al Superbet România s-a ridicat anul trecut la 27,14 milioane lei, în creştere de peste trei ori faţă de nivelul înregistrat în 2015.

Anul acesta, grupul a plătit la bugetul de stat peste 35 de milioane de euro sub formă de taxe şi impozite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.