Retailerul Top Shop, deţinut de grupul sloven Studio Moderna, a anunţat, marţi, că a încheiat un parteneriat cu TBI Credit, parte a TBI Bank, prin care clienţii vor avea posibilitatea să facă achiziţii cu plata în rate printr-un proces complet digitalizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mecanismul de creditare este 100% digitalizat, clienţii nu au nevoie de documente de la angajator, iar semnarea se face eletronic.

Noua metodă de finanţare răspunde mai ales aşteptărilor clienţilor care cumpără în mod obişnuit din mediul online sau prin telefon, potrivit companiei.

Retailerul Top Shop are şase canale de vânzare: TV, retail clasic (43 magazine în toată ţara), reţea de parteneri de vânzare, materiale print, telemarketing şi online.

În plus, retailerul a precizat că oferă şi asistenţă specializată prin intermediul consultanţilor de vânzări pentru a crea un pachet de servicii.

”Soluţia de finanţare TBI Credit este integrată în modelul de business specific Studio Moderna şi poate fi accesată simplu şi rapid prin intermediul consultanţilor de vânzări ai acesteia în doar 10 minute printr-un proces digital sigur”, a spus un director din cadrul TBI Credit, Ionuţ Cristea.

Până la finalul anului cele două companii se aşteaptă la un număr de cel puţin 250 de clienţi care să dorească să cumpere produse printr-un credit complet digitalizat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.