Firma de construcţii Strabag a câştigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureş-Ungheni, parte din autostrada Braşov-Oradea, contractul fiind estimat la 228,6 milioane lei (49,3 milioane euro), a anunţat miercuri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Strabag a câştigat contractul "Realizarea Autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de legătură - relicitare", ce are ca obiect realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş – Ungheni, drum de legătură cu o lungime de 9,2 km.

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 108 luni, potrivit CNAIR. 

Autostrada Braşov-Oradea face parte din autostrada A3, Bucureşti-Borş, care va face legătura între Capitală şi frontiera cu Ungaria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.