Cea mai nouă facilitate Spotify va ajuta utilizatorii să-şi îmbogăţească listele de melodii cu cântece recomande de algoritmul platformei de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spotify, care-şi urmăreşte şi-şi cunoaşte foarte bine utilizatorii, anunţă Enhance, o opţiune pe care aceştia o vor putea folosi pentru a-şi completa playlist-urile cu melodii potrivite.

În spatele Enhance stă algoritmul Spotify, care va adăuga automat melodii în funcţie de informaţiile avute despre utilizator şi despre ceea ce crede că preferă acesta în materie de muzică.

Enhance va lua forma unui buton pe care utilizatorul îl va putea apăsa pentru a adăuga automat melodii noi la un playlist. Melodiile adăugate cu Enhance vor fi marcate cu o pictogramă verde, pentru diferenţiere.

În prima fază, melodiile sunt doar sugerate şi, dacă le acceptă, utilizatorul va confirma selecţia pentru a le adăuga permanent. Cel mult 30 de melodii pot fi adăugate unui playlist în acest fel.

Cu acelaşi buton Enhance, cântecele adăugate astfel pot şi fi eliminate rapid, în cazul în care utilizatorul constată că nu-i plac sau că nu se potrivesc listei de melodii.

Noua facilitate este lansată în mai multe ţări, inclusiv România, şi va fi disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.