Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, administrat de Serviciul Român de Informaţii (SRI), va cumpăra reactivi şi consumabile în valoarea de 6,35 milioane lei (1,4 milioane euro), fără TVA, de la patru firme, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele, atribuite prin licitaţie deschisă, au vizat achiziţia de reactivi de laborator, consumabile medicale, reactivi pentru analize de sânge şi reactivi pentru urologie, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, potrivit anunţului. 

Cel mai mare contract, de 3,17 milioane lei, fără TVA, a fost încheiat cu furnizorul de echipamente medicale Medist, din Bucureşti.

Al doilea contract, de 2,02 milioane lei, fără TVA, a fost atribuit importatorului şi distributorului de aparatură medicală şi reactivi de laborator Mediclim, din Bucureşti.

Compania specializată în importul şi distribuţia de aparatură medicală de urgenţă, dezinfecţie şi laborator Synttergy Consult, din Cluj-Napoca, a câştigat al treilea contract, în valoare de 880.012 lei, fără TVA.

Al patrulea contract, de 280.300 lei, fără TVA, a fost atribuit distribuitorului de produse medicale Rotest, din Bucureşti.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.