Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de 130,8 milioane lei (27,4 milioane euro) pentru un nou corp de clădire destinat secţiei de neurochirurgie, potrivit unui anunţ publicat pe SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează servicii de proiectare şi execuţie pentru ”recompartimentare clădire existentă şi extindere cu un corp nou – Secţia clinică Neurochirurgie – Centru de Patologie Vasculo-Cerebrală şi Neurochirurgie”.

Pentru o perioadă de garanţie a lucrărilor mai mică de 5 ani, oferta va fi respinsă ca neconformă, iar durata contractului este estimată la 24 luni.

Ofertantul trebuie să facă dovada prestării unor servicii de proiectare similare, în ultimii şase ani anterior datei limită de depunere a ofertelor, fără a se ţine cont de eventuale decalări ale acesteia, la nivelul a cel mult 10 (zece) contracte, servicii în valoare cumulată de cel puţin 2,349 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 februarie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.