Spitalul Clinic Colentina a lansat o licitaţie prin care vrea să achiziţioneze medicamente în valoare de până la 390,5 milioane lei (81,9 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează încheierea unui acord-cadru, iar numărul maxim de participanţi la acest acord este de 3.

Valoarea totală estimată a achiziţiei este între 11,14 şi 390,5 milioane lei, fără TVA. Contractul este împărţit în loturi, numărul maxim al acestora fiind de 110.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, fiind organizată o licitaţie electronică. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 octombrie.

Firmele ce depun oferta trebuie să deţină atestare ori apartenenţă din punct de vedere profesional, respectiv să deţină autorizaţie de distribuţie angro emisă de Ministerul Sănătăţii – Agenţia Naţională a Medicamentului, pentru activitatea de depozitare, distribuţie şi comercializare pentru produsele ofertate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.