Cele mai căutate destinaţii exotice de vacanţă de către români în această perioadă sunt Kenya, Maldive, Republica Dominicană şi Seychelles, a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, CEO Eturia, touroperator specializat pe destinaţii exotice. Acesta estimează că 3.000 de români vor călători în Kenya în acest an. Compania lansează totodată chartere în Madeira (Portugalia), Luxor (Egipt) şi Capul Verde. O vacanţă în Madeira costă pornind de la 700 euro pentru un sejur de şapte nopţi, în timp ce croazierele pe Nil încep de la 1.000 de euro de persoană, la fel şi sejururile de plajă în Kenya, Maldive, Seychelles, Republica Dominicană sau Capul Verde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această perioadă, cele mai căutate vacanţe sunt vacanţele de tip charter în destinaţii exotice. Aş mentiona aici, în ordinea preferinţelor: Kenya, Maldive, Republica Dominicană şi mai nou, abia lansat, noul nostru charter cu destinaţia Seychelles, un produs premium operat în premieră în România cu compania aeriană Air Seychelles. După lansarea cu succes a noului charter către Kenya cred că vom avea peste 3.000 de romani care vor călători cu Eturia, în aceast an, în acest paradis african", a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, CEO Eturia.

Cea mai nouă lansare este Seychelles, un produs premium cu cazare la un hotel de lux.

"Pe lângă Seychelles, Maldive, Republica Dominicană, Kenya şi Zanzibar avem în acest an o nouă surpriză pentru perioada Sărbătorilor Pascale -  Capul Verde. De asemenea, am lansat în premieră în România un charter către Luxor dedicat turiştilor fascinaţi de croazierele pe Nil. Tot de Paşte urmează să avem un charter şi către Madeira. Vara vine cu surprize, astfel pe lângă Kenya, care va fi operat săptămânal, vom mai opera în Europa: Madeira, Mykonos, Croaţia, Muntenegru şi Tenerife. Datorită interesului arătat de turiştii români vom continua să avem în oferta noastră: Republica Dominicană şi lucrăm pentru prelungirea operării curselor charter către Maldive şi Seychelles", a adăugat Sorin Stoica.

Acesta afirmă că turistul care alege Kenya este un călător pasionat, cu spirit aventurier, dornic să exploreze destinaţii noi.

"Este cel care caută destinaţia ce îi poate oferi experienţe inedite, natură misterioasă, savane nesfârşite, întalnirea cu băştinaşii triburilor africane şi relaxare pe plaje albe marginite pe de-o parte de palmieri bătrâni şi în larg de recifuri de corali. Totul în deplină siguranţă şi cu servicii de calitate. Turiştii aleg Kenya pentru că oferă o gamă largă de opţiuni de vacanţă.

Pe lângă plajele cu nisip alb turiştii pot ajunge foarte uşor în parcurile naţionale Tsavo şi Amboseli, unde se pot bucura de spectacolul naturii şi de întâlnirea cu legendarele animale din savana africană. Destinaţia este relativ aproape având în vedere că operăm deja un zbor direct", a adăugat el.

Preţul unei vacanţe în Madeira începe de la 700 euro pentru un sejur de şapte nopţi, croazierele pe Nil încep de la 1.000 euro, sejururile de plajă în Kenya, Maldive, Seychelles, Republica Dominicană sau Capul Verde pornesc de la 990 euro/persoană.

Circuitele Eturia cu însoţitor din Egipt, Kenya sau Seychelles încep de la 1.400 euro/persoană. Iar sejururile luxury cu Răzvan Pascu şi Eturia în Seychelles încep de la 2.790 euro. Ofertele de vacanţă de mai sus includ zbor charter, taxe de aeroport, cazare, transferuri, tururi şi mese pentru şapte nopţi.

Toate produsele Eturia beneficiază de asigurare premium de la Collonade care include şi anularea gratuită în toate cazurile de îmbolnăviri inclusiv infectarea cu virusul Sars-Cov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.