Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă, joi seară, că anul viitor, în primul semestru, se deschid primii 40 de km din Drumul Expres Craiova-Piteşti şi se va scoate traficul de tranzit din Balş şi Slatina. Ministrul anunţă însă că, pe tronsonul 1, lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi cere constructorului să se apuce de treabă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost astăzi în inspecţie pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti. Pe tronsoanele 2 şi 3 lucrările sunt în grafic. Lotul 4 este în proiectare. Anul viitor, în primul semestru, se deschid primii 40 de km, care vor scoate în sfârşit traficul de tranzit din oraşele Balş şi Slatina”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.  

Ministrul precizează, însă, că pe tronsonul 1 lucrurile nu merg aşa cum trebuie. 

”Acolo avem acelaşi constructor ca şi la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud. Ambele proiecte au un stadiu fizic de aproximativ 43%. Trebuie să se apuce de treabă, nu fac muncă patriotică. Sunt contracte pe bani, şi nu puţini”, a mai transmis Grindeanu.  

Ministrul Transporturilor şi premierul Nicolae Ciucă au vizitat şantierul Drumului Expres DX Craiova – Piteşti – Tronsonul 3 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.