Pe 15 noiembrie, Sony va ieşi pe piaţă cu un dispozitiv pentru jucarea de la distanţă a jocurilor de PlayStation, numit PlayStation Portal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După mai multe luni în care a oferit informaţii „cu picătura” despre un viitor device care permite streaming-ul prin wireless al jocurilor de PlayStation, producătorul japonez anunţă acum şi data la care acesta va intra pe piaţă.

Astfel, PlayStation Portal va fi disponibil din 15 noiembrie, cu un ecran LCD 1080p, care va permite jucarea de la distanţă a jocurilor de PlayStation cu 60 de cadre pe secundă.

În dreapta şi stângă ecranului, PlayStation Portal are două „mânere”, dotate cu butoane într-un format similar controller-elor de PlayStation, pentru a facilita acomodarea rapidă a gamerilor.

Aceleaşi butoane oferă feedback haptic, pentru a oferi experienţă similară controller-elor, şi pot fi folosite inclusiv pentru accesarea conţinutului multimedia.

Dispozitivul se conectează la PlayStation prin Wi-Fi şi permite rularea jocurilor compatibile, instalate pe consolă, care necesită un controller Dualsense.

Deja, PlayStation Portal este disponibil pentru precomenzi în Statele Unite, unde costă 200 de dolari. În restul regiunilor, precomenzile vor începe pe 29 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.