Skanska a închiriat către Société Générale European Business Services (EBS), parte din grupul francez Société Générale, 10.500 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi 57 de locuri de parcare în a treia clădire a proiectului Campus 6 din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campus 6.3, unde Société Générale EBS va începe mutarea parţială a echipei în Q4 din 2020, va fi certificat LEED Gold şi WELL, contribuind la nivelul de well-being al utilizatorilor săi. Cu acest nou chiriaş, clădirea ajunge la un grad de ocupare de 91%.

”Campus 6 este un proiect al premierelor: certificarea WELL, pista de alergat, sistemul integrat Connected by Skanska. Încă din 2015, din faza de design, ne-am propus ca acest proiect să devină un spaţiu destinat comunităţii tech, în care să aducem laolaltă oameni creativi, curioşi şi îndrăzneţi. Uitându-ne la ceea ce am realizat până acum, considerăm îndeplinită această misiune. Suntem mândri să avem lângă noi Societe Generale EBS ca partener, completând comunitatea care modelează viitorul”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property România.

Amplasat în zona de Centru-Vest a capitalei, lângă Universitatea Politehnică, complexul Campus 6 va cuprinde patru clădiri cu o suprafaţă închiriabilă totală de aproximativ 81.000 de metri pătraţi. Printre beneficiile oferite de Campus 6 se numără placemaking-ul de 7.500 de metri pătraţi, care cuprinde zone de lucru şi de interacţiune, destinate în principal chiriaşilor, studenţilor, precum şi locuitorilor din vecinătate.

”Acest pas a venit în mod natural, ţinând cont că de-a lungul anilor am devenit un partener de încredere al grupului şi am început să gestionăm în întregime din ce în ce mai multe proiecte, lucru care ne-a făcut să ne extindem şi mai mult echipa. Alegerea acestui spaţiu este rezultatul unei analize complexe, un mix între aşteptările angajaţilor noştri şi cerinţele noastre legate de sustenabilitate pe care le avem în relaţia cu toţi partenerii şi furnizorii noştri”, a spus Matthieu Pasquier, CEO SG EBS.

Campus 6.2 şi 6.3 sunt primele clădiri de birouri din România pre-certificate WELL la nivel Silver.

”Acest nou spaţiu va susţine creşterea organizaţiei noastre, în acelaşi timp asigurând un echilibru între operaţiunile noastre din West Gate, partenerul nostru istoric, cu care menţinem un angajament pe termen lung, şi noul nostru partener, Skanska”, a spus Thierry Blain, COO SG EBS.

Skanska este o companie de origine suedeză şi se numără printre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Europa. Aici, compania îşi desfăşoară operaţiunile în construcţii şi inginerie civilă în Polonia, Cehia, Slovacia şi Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.