Un şobolan a fost surprins în magazinul Mega Image Domenii, iar comisarii ANPC au făcut verificări. S-a făcut curăţenie generală, dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, iar zona de bake-off rămâne deocamdată închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini referitoare la prezenţa unei rozătoare în interiorul magazinului Mega Image Domenii, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a verificat informaţia. Aceasta s-a dovedit reală”, a transmis, luni, ANPC.

Sursa citată a precizat că magazinul a făcut curăţenie generală, a realizat o operaţiune de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare şi a retras de la vânzare produsele afectate, acestea urmând să fie distruse.

”De altfel zona de bake-off, din magazin, va ramâne închisă până la finalizarea acestor operaţiuni şi, de asemenea, tăietorul de pâine a fost oprit de la funcţionare pentru igienizare”, a mai transmis ANPC.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.