Snap introduce o versiune web a aplicaţiei sale de mesagerie foto Snapchat, permiţând utilizatorilor să converseze, să posteze şi să apeleze video de pe computerele lor, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a spus că funcţia va fi exclusivă pentru abonaţii Snapchat+, începând cu 18 iulie, şi va începe cu abonaţii din Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Snapchat pentru web va include funcţii precum reacţiile la chat şi răspunsul la chat, împreună cu Lenses, care vor fi lansate în curând, a adăugat compania.

Snap a lansat luna trecută Snapchat+, o versiune plătită a aplicaţiei Snapchat, în Statele Unite, şi alte câteva pieţe, la preţul de 3,99 dolari pe lună, într-un pas important faţă de un model de venituri dependent în principal de publicitate.

Firmele de reţele de socializare sunt sub presiune, deoarece companiile reduc bugetele publicitare ca răspuns la creşterea costurilor şi la slăbirea cheltuielilor consumatorilor.

Snap în mai a declarat că va rata ţintele de venituri şi profit pentru al doilea trimestru şi va trebui să încetinească angajările şi să reducă cheltuielile.

Acţiunile companiei au scăzut cu aproape 71% în acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.