Dezvoltatorul imobiliar Skanska România a anunţat, miercuri, că va face o investiţie de 76,13 milioane de euro în începerea construcţiei Campus 6.2 şi Campus 6.3, clădirile ce fac parte din cea de-a doua fază a complexului de birouri Campus 6, localizat în zona de Centru-Vest a Bucureştiului. Finalizarea execuţiei este estimată pentru trimestrul al treilea al anului 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două clădiri vor oferi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 19.800 şi respectiv 17.800 mp, fiecare având 11 etaje supraterane şi o parcare pe două niveluri în subteran. Cele două clădiri oferă în premieră în România propria pistă de alergare, amenajată pe acoperiş, potrivit companiei.

”Utilizatorii Campus 6 vor avea un all-in-one Building App cu module adaptabile în funcţie de nevoile fiecărui chiriaş, în completarea Recepţiei Virtuale care digitalizează accesul în clădire. Aplicaţia, care va cuprinde servicii de car & bike sharing, drop by box şi food delivery, le va facilita utilizatorilor raportarea cu mai multă uşurinţă a problemele din spaţiu către responsabilii cu mentenanţa clădirii precum şi în găsirea facilităţilor şi a evenimentelor care se întâmplă în zonă”, se arată în comunicat.

Proiectul include grădini urbane cu o suprafaţă de 7.000 mp, care incorporează mobilier cu prize electrice şi acces la Wi-Fi. În plus, există sisteme HVAC (de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat) şi de monitorizare şi control a calităţii apei.

Construcţiile sunt înregistrate pentru obţinerea certificării WELL, un standard pentru clădiri axat pe îmbunătăţirea sănătăţii şi a stării de bine, prin atributele mediului construit. WELL vine în completarea certificării LEED, care are la bază soluţii de sustenabilitate ce se reflectă în eficienţa clădirii. Campus 6.2 şi 6.3 se califică pentru certificarea LEED la nivel Gold, potrivit companiei.

Complexul Campus 6 va cuprinde la finalizare patru clădiri de birouri, totalizând o suprafaţă închiriabilă de peste 81.000 mp. Definitivarea construcţiei clădirilor Campus 6.2 şi 6.3 este planificată pentru treimestrul al treilea al anului 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.