Serviciul de streaming Hulu a ajuns la 26,8 milioane de abonaţi plătitori, un nivel care arată o creştere puternică în primele patru luni ale anului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o prezentare făcută investitorilor înainte de începutul unui nou sezon de programe, Hulu a mai anunţat că va lansa două seriale noi de televiziune, bazate pe personaje Marvel, Ghost Rider şi Helstrom.

Noile date referitoare la numărul de abonaţi arată că serviciul de streaming video controlat de Walt Disney şi co-deţinut de Comcast a adăugat în perioada ianuarie-aprilie aproape 4 milioane de clienţi noi, comparativ cu datele publicate anterior de Disney.

În schimb, compania rivală Netflix a adăugat 5,7 milioane de abonaţi americani în 2018.

Pe ansamblu, Hulu a anunţat că numărl total al clienţilor a atins 28 de milioane, între care se află 1,3 milioane de conturi promoţionale.

Hulu este un pilon important al strategiei companiei orientate direct către clienţi, care include lansarea, pe 12 noiembrie, a serviciului video pe bază de abonament Disney+.

Potrivit directorilor Disney, care analizează dacă să extindă Hulu la nivel internaţional, Hulu va atrage până în 2024 până la 60 de milioane de clienţi.

Directori ai Hulu au informat miercuri advertiserii că va lansa un nou format de publicitate adresat clienţilor care vizionează seriale.

Hulu a mai anunţat că a încheiat un acord cu Vox Media Studios, MajorDomo Media şi Suit & Thai Productions pentru crearea unor emisiuni noi care vor avea ca temă mâncarea.

Totodată, compania a aprobat un film în mai multe părţi cu Kate McKinnon, care va interpreta rolul lui Elizabeth Holmes, CEO al companiei Theranos, în“The Dropout.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.