Directorul general al platformei de socializare Parler, preferată de susţinătorii preşedintelui Donald Trump şi care a fost suspendată de furnizorii majori de servicii de internet sub acuzaţia că nu a combătut conţinutul violent, ar putea să nu îşi reia vreodată activitatea, a declarat, miercuri, directorul general al acesteia, John Matze, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce o serie de companii şi-au întrerupt legăturile cu platforma înfiinţată acum doi ani, în urma atacului împotriva Capitoliului de săptămâna trecută a susţinătorilor lui Donald Trump, Matze a declarat într-un interviu că nu ştie când şi dacă va fi reluat serviciul.

”S-ar putea niciodată. Nu ştim încă”, a spus Matze.

Parler a anunţat într-un document legal că are peste 12 milioane de utilizatori.

Matze a arătat că Parler discută cu mai mult de un serviciu de cloud computing, dar a refuzat să dea nume, citând posibilitatea de hărţuire a companiilor respective. El a spus că cel mai bun lucru ar fi ca Parler să revină la serviciul de găzduire al Amazon.

Luni, Parler a intentat un proces împotriva Amazon, dar aceasta susţine că procesul nu este justificat.

Amazon a exclus Parler din serviciul său de găzduire web, în timp ce Apple şi Google, divizie a Alphabet, au eliminat platforma din magazinele lor de aplicaţii.

”Este greu de ţinut evidenţa oamenilor care ne spun că nu mai putem face afaceri cu ei”, a mai spus Matze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.