Şeful Binance Holdings, Changpeng Zhao, va recunoaşte că a încălcat legile SUA, ca parte a unui acord de soluţionare a unei anchete din SUA privind finanţarea ilicită, potrivit unei surse familiarizate cu problema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordul convenit între o serie de agenţii americane şi cea mai mare platformă de criptomonede din lume va implica, de asemenea, acuzaţii împotriva fostului director de conformitate al Binance, Samuel Lim, a spus sursa.

Acordul va include penalităţi pentru companie de peste 4 miliarde de dolari, inclusiv 3,4 miliarde de dolari impuse de Reţeaua de aplicare a infracţiunilor financiare a Trezoreriei SUA şi alte 968 de milioane de dolari de Oficiul pentru Controlul Activelor Străine, a spus o altă sursă familiarizată cu chestiunea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.