Lucrările de construcţii au înregistrat în august o scădere de 10,3% pe serie brută, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, în principal din cauza rezultatelor mai slabe înregistrate pe zona clădirilor rezidenţiale, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS). În primele opt luni, volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a scăzut cu 4,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În iulie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, lucrările de construcţii au înregistrat o scădere de 16,4%.

În august, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 42,1% şi la clădirile nerezidenţiale cu 14,8%.

Creştere s-a înregistrat la construcţiile inginereşti cu 12,7%.

Totodată, s-au înregistrat creşteri la lucrările de construcţii noi cu 16,2% şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 1,1%.

Creştere s-a înregistrat la lucrările de reparaţii capitale cu 12,9%.

În primele opt luni, volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a scăzut cu 4,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În 2017, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut pe total, ca serie brută, cu 5,4%.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.