Reţeaua privată de sănătate Sanador, unul din cei mai mari jucători de pe piaţă, a cumpărat de la 9 firme materiale sanitare şi dispozitive medicale în valoare de 20,05 milioane de lei (4,30 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Achiziţia vizează materiale sanitare şi dispozitive medicale aferente programului naţional de boli cardiovasculare, subprogramul intervenţie de chirurgie cardiovasculară pentru adulţi.

Cele 9 firme, care au câştigat contractele, sunt Medi –Tech Business, Sof Medica, Gadagroup România, Medtronic România, Alpha Medical, Gemedica, Smart Health Group - toate din Bucureşti, Revismed din Reghin şi Vodimedicor din Voluntari.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar contractele nu vor putea fi subcontractate, potrivit anunţului.

Numărul de oferte primite a fost de 15, din care 13 au fost declarate admisibile.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.