Noi proiecte rezidenţiale cu peste 6.000 de apartamente, investiţii estimaTe la peste 100 milioane de euro, vor fi prezente în premieră la ediţia a şasea a Salonului Imobiliar Bucureşti (SIB), care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului, au anunţat, luni, organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Point Development lanseaza în cadrul SIB o noua fază a proiectului City Point, respectiv 406 apartamente în 3 blocuri.

”Totodată, dezvoltatorul lansează şi prima etapă din Green Point, un ansamblu ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de sticlă Siteh de pe bulevardul Basarabia. În total, noul proiect va aduce 800 de unitati pe piaţă în mai multe faze, prima fază având în derulare 147 de apartamente. New Point, ansamblul rezidenţial din zona de Nord a Capitalei, aduce la SIB a 3 a fază a proiectului, însumând 136 de unităţi”, se arată în comunicat.

Totodată, Prime Kapital prezintă, în premieră la SIB, Marmura Residence, un proiect dezvoltat pe o suprafaţă de 15.000 mp, lângă staţia de metrou Jiului din zona Bucureştii Noi, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere.

Sud Rezidenţial lansează la SIB patru noi proiecte, totalizând peste 4.000 de apartamente.

Dezvoltatorul ansamblului Cartierul Solar lansează conceptul ELA HOMES, o serie de proiecte premium în zone cheie ale Bucureştiului. Primele două sunt Ela Băneasa (16 unităţi în zona Băneasa) şi Ela Victoriei (64 de apartamente în apropiere de Piaţa Victoriei).

158 West este un nou proiect rezidenţial care se prefigurează în zona de Vest a Bucureştiului, dezvoltat de Skyline. Proiectul are 185 de locuinţe, divizate în garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere.

Agenţia Optimum Group lansează la SIB Green Future Mogosoaia, un nou ansamblu de 78 vile, cu o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii.

Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei. Anul 2018 a marcat primul deceniu de existenţă a programului, fiind acordate peste 260.000 de garanţii şi promisiuni de garantare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.