Regia Naţională a Pădurilor Romsilva este gata să cheltuiască 44,6 milioane de lei (9,6 milioane de euro), fără TVA, pentru achiziţia de tractoare, remorci, autoutilitare, autoturisme de teren şi servicii de asigurare, potrivit unor anunţuri publicate, marţi, pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul anunţ vizează achiziţia de tractoare echipate forestier, cu încărcător frontal şi troliu şi remorci forestiere, în leasing financiar, inclusiv servicii de întreţinere, servicii de asigurare obligatorie (RCA) şi servicii de asigurare facultativă (CASCO).

Valoarea estimată a contractului este de 21,06 milioane de lei (4,53 milioane de euro), fără TVA, iar data limită pentru primirea ofertelor este de 25 februarie 2019.

Al doilea anunţ vizează achiziţia de ”autoutilitare cu benă, inclusiv servicii de asigurare obligatorie (RCA) şi servicii de asigurare facultativă (CASCO)”.

Contractul are o valoare estimată la 13,24 milioane de lei (2,85 milioane de euro), fără TVA, iar data limită pentru primirea ofertelor este 11 februarie 2019.

Al treilea anunţ are în vedere furnizarea de ”autoturisme de teren, inclusiv servicii de asigurare obligatorie (RCA) şi servicii de asigurare facultativă (CASCO)”.

Valoarea estimată a contractului este de 10,3 milioane de lei (2,22 milioane de euro), fără TVA, iar data limită pentru primirea ofertelor este de 18 februarie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.